Hírek

Robert DeNiro és Christopher Walken ismét egy filmben szerepelnek

robert de niro 2 Persze senki ne gondolja, hogy az ikonikus Szarvasvadász ismétlődik meg, hiszen a két színész egy könnyű vígjátékban áll ismét együtt a kamera elé. A The War With Grandpa (Háború a nagypapával) egy gyerekkönyv adaptálása, melyet Tim Hill rendez majd – írja a collider.

Az eredeti gyerekkönyvet Robert Kimmel Smith írta, és egy Peter nevű kisfiúról szól, aki csöppet sem boldog, amikor betoppan az életébe és a szobájába a feleségét elveszítő nagypapa. Peter mindent megtesz, hogy minél előbb kiebrudalja a rokont, hol kisebb, hol nagyobb csínyeket követ el, de mint kiderül, a nagypapát sem kell félteni. A szobatársak hamar háborúba állnak, amelyben a nagypapát legjobb barátja segíti. A film egyébként felnőtt szintre hozza a történetet, és nem egy kisfiúval operál majd.

Ami a szereposztást illeti, De Niro alakítja a nagypapát, Walken pedig a barátot, míg Petert Max Jenkins. Mellettük láthatjuk majd még Laura Maranót, Lydia Styslingert és Eugene Levyt. A filmet az inkább animációs és gyerekfilmekben jártas Tim Hill rendezi, aki a Grumpy Cat filmet és az Alvin és a mókusok című alkotásokat is készítette. A The War With Grandpa forgatókönyvén négyen is dolgoztak, sőt elvileg többször át is írták, ami sosem jelent jót.

Remélhetnénk, hogy legalább a két színész megmenti majd a filmet, de elnézve a Kilenc életet és a A nagyfater elszabadult, nem biztos, hogy De Niro és Walken garancia egy nézhető vígjátékra. 2017 áprilisában kerül mozikba a film, akkor majd minden kiderül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés