Hírek

Robert Downey Jr. jön, Michael Keaton megy – alakul az új Pókember film

vasember Egyre több az információ a Spider-Man: Homecoming című filmhez. Robert Downey Jr. csatlakozik Tom Hollandhoz, viszont Michael Keaton elköszön a készülő projekttől – írja a Collider.

Bár egy ideje tényként kezelték a hírt, hogy Michael Keaton lesz a főgonosz a legújabb Pókember filmben, a színész egyelőre ismeretlen okok miatt mégsem szerepel a készülő alkotásban. Bár nem állnak távol tőle a szuperhős történetek, hiszen anno Batmant alakította, illetve a Birdman-nel került igazán vissza ismét a filmes térképre, nem a következő Pókember filmben tér vissza ebbe a közegbe.

Kiesése azonban azt jelenti, hogy új színészt kell találni a főgonosz szerepére, noha még azt sem tudni, hogy pontosan melyik karakterről is beszélünk a meglévő képregényekből. Bárki is legyen, lehetséges névként felmerült már John Malkovich, Mark Strong és Ed Harris is.

Jó hír viszont, hogy Robert Downey Jr. felbukkan majd a filmben Tony Stark szerepében. Őt legutóbb a Bosszúállók: Ultron kora című alkotásban láthattuk, legközelebb pedig az Amerika kapitány: Polgárháborúban alakítja Chris Evans ellenfelét. Így, bár több önálló Vasember filmet nem terveznek a készítők, a karakter a többi alkotás révén még sokszor visszatér a mozikba.

A Spider-Man: Homecomingot Jon Watts rendezi, a főszerepben pedig Tom Hollandot láthatjuk majd 2017 júliusában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com