Hírek

Robert Pattinson: Willem Dafoe-val játszani olyan, mintha egy hatévessel dolgoznál

A leendő Batman felidézte, milyen volt a közös munka Dafoe-val A világítótornyon.

Hihetetlen, mennyi energiája van. Egy hétig próbáltunk a forgatás kezdete előtt, és soha sem fáradt el” – nyilatkozta Robert Pattinson a GQ videójában, melyben a színész legikonikusabb szerepeit veszik sorra.

Így került szóba a 2019-es pszichológiai horror, A világítótorony, melyben Willem Dafoe-val alkotnak maradandó párost. „Olyan, mintha egy hatévessel dolgoznál.”

„Az elején kicsit megrémített, mert miután az egész filmet elpróbáltuk, abban a pillanatban, amikor a végére értünk, azt mondta: újra! És már kezdte is, mit sem veszítve a lendületéből” – teszi hozzá Pattinson.

Robert Eggers fekete-fehér horrorját Új-Skóciában forgatták, Kanadában, és a szerep kedvéért mindkét színész elképesztő transzformáción ment keresztül. Pattinson korábban arról beszélt, hogy rengeteg időt töltött azzal, hogy meghánytassa magát, valamint rendszeresen a nadrágjába vizelt.

Dafoe a forgatási körülményeket annyira cudarnak nevezte, hogy két felvétel között nem is szóltak egymáshoz.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!