Hírek

Robert Pattinsonnal érkezik a Batman 2.

A Batman úgy folytatódik, ahogy vártuk: Matt Reeves visszatér a rendezői székbe, Robert Pattinson pedig Batman álarca mögé – jelentette be a Warner Bros. vezetője, Toby Emmerich.

A bejelentés a Los Angelesben történt a CinemaCon esemény keretein belül. A legújabb Batman film több mint 760 millió dollár bevételnél jár világszerte. A HBO Max-on első héten 4,1 milliós nézettséget számolt. Ezekkel a számokkal meghaladta az Öngyilkos osztag, a Dűne, a Wonder Woman 1984 és a Mátrix: Feltámadások sikerét.

A Batman története szerint Rébusz (Paul Dano), a szadista sorozatgyilkos, kulcsfontosságú politikai szereplőket kezd meggyilkolni Gothamben. Ez arra kényszeríti Batmant, hogy megvizsgálja a város rejtett korrupcióját, ami egyben a Wayne család történetének újraírásához vezethet. Hogy a folytatásban kivel csap össze az még kérdés. Bár a film vége felkínált egy egyenes utat, de még az is lehet, hogy a Condiment King kerül elő.

Az HBO Max egyúttal egy Batman spinoff sorozatot is ígér, amelynek középpontjában a Colin Farrell alakította Pingvin áll majd.

Matt Reeves a CinemaCon esemény alatt a színpadra lépve megragadta az alkalmat, hogy kifejezze háláját és megköszönje a támogatást, aminek köszönhetően a Batman film elkészülhetett. „Nem juthattunk volna el ide a csapat hite és lelkesedése nélkül. Izgatott vagyok, hogy a következő fejezethez visszaugorhatok ebbe a világba” – nyilatkozta a rendező. S valóban, mi is izgatottan várjuk, hogy visszaugorhassunk Gotham város sötét világába.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!