Hírek

Rocky új tanítványt kap

creed

Már csak november végéig kell várni az új Rocky filmre, melyben a legendás bokszoló (Sylvester Stallone) már csak a háttérből figyeli a nehéz sorsú Adonis Creed felemelkedését.

Már többször hírt adtunk a készülő Rocky folytatásról, és most megérkezett a második előzetes is az Creed: Apollo fia című sportfilmhez, melyben többet megtudunk a történetről. Előtérbe kerül Creed múltja, családjával való viszonya és Rocky Balboa betegsége is. A nagy adag szentimentalitás, már az előzetesből is jól látszik, de talán az alakítások meggyőznek majd arról, hogy érdemes volt új életet lehelni a franchise-ba.

A főszerepet Michael B. Jordan és természetesen Sylvester Stallone játsszák, de feltűnik még Tessa Thomson (a Veronica Marsból lehet ismerős) Creed barátnőjeként, Wood Harris, és Phylicia Rashad is. Rendezőnek Ryan Coogler-t sikerült megnyerni, aki A megálló (Fruitvale Station) után váltott a stúdiófilmekre.

A magyar bemutató egy nappal a világpremiert követően, november 26-án lesz.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya