Hírek

Rodeo Queens – Dakota Johnson főszereplésével áldoku sorozat készül

Mockumentary sorozatban fog szerepelni Dakota Johnson. A produkciót Rodeo Queens munkacímmel fejleszti az Amazon.

A szürke ötven árnyalatával berobbant – ám sokkal többre érdemes – Dakota Johnson főszereplőként és producerként is szerepel az Amazon fejlesztés alatt álló sorozatában – olvasható a Variety hasábjain.

A Rodeo Queens a rodeók férfia világában boldogulni próbáló hölgyek csapatát kíséri figyelemmel, akik a hőn áhított korona elnyeréséért versenyeznek.

A forgatókönyv kidolgozása hamarosan kezdődik, a teljes széria hivatalos berendelésével egy időben.

Christy Hall készíti a sorozatot, a showrunner és a vezető producer posztra is őt kérték fel. Carrie Brownstein rendezői és produceri feladatokat lát majd el. Johnson kisasszony mellett Ro Donnelly és Elisa Ellis látják el az executive produceri feladatokat.

A műsor Johnson visszatérését jelenti a tévé képernyőire, aki karrierje korábbi szakaszában a Fox Ben and Kate című sitcom sorozatában szerepelt. A fentebb említett híres-hírhedt szadomazo filmtrilógia mellett Dakota Johnsont láthattuk a többek között a Cukorsólyom, a Húzós éjszaka az El Royale-ban és a Fekete mise című filmekben is.

Christy Hall legutóbb a Netflix Ez így nem OK című sorozatának társalkotója volt. Brownsteint főként a kritika által is felmagasztalt Portlandia társalkotójaként és rendezőjeként ismerhetjük. Ezek mellett az A. B. Bio, a Mrs. Fletcher és a Shrill című tévés rendezések fűződnek a nevéhez.

Avatar

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Cinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya