Hírek

Rodeo Queens – Dakota Johnson főszereplésével áldoku sorozat készül

Mockumentary sorozatban fog szerepelni Dakota Johnson. A produkciót Rodeo Queens munkacímmel fejleszti az Amazon.

A szürke ötven árnyalatával berobbant – ám sokkal többre érdemes – Dakota Johnson főszereplőként és producerként is szerepel az Amazon fejlesztés alatt álló sorozatában – olvasható a Variety hasábjain.

A Rodeo Queens a rodeók férfia világában boldogulni próbáló hölgyek csapatát kíséri figyelemmel, akik a hőn áhított korona elnyeréséért versenyeznek.

A forgatókönyv kidolgozása hamarosan kezdődik, a teljes széria hivatalos berendelésével egy időben.

Christy Hall készíti a sorozatot, a showrunner és a vezető producer posztra is őt kérték fel. Carrie Brownstein rendezői és produceri feladatokat lát majd el. Johnson kisasszony mellett Ro Donnelly és Elisa Ellis látják el az executive produceri feladatokat.

A műsor Johnson visszatérését jelenti a tévé képernyőire, aki karrierje korábbi szakaszában a Fox Ben and Kate című sitcom sorozatában szerepelt. A fentebb említett híres-hírhedt szadomazo filmtrilógia mellett Dakota Johnsont láthattuk a többek között a Cukorsólyom, a Húzós éjszaka az El Royale-ban és a Fekete mise című filmekben is.

Christy Hall legutóbb a Netflix Ez így nem OK című sorozatának társalkotója volt. Brownsteint főként a kritika által is felmagasztalt Portlandia társalkotójaként és rendezőjeként ismerhetjük. Ezek mellett az A. B. Bio, a Mrs. Fletcher és a Shrill című tévés rendezések fűződnek a nevéhez.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com