Hírek

Rögtön két előzetest kaptunk a Deadpoolhoz

b217d298719828a480c329e161ec1d7f-5-reasons-why-the-deadpool-movie-might-be-okayA 20th Century Fox ígéretéhez híven meg is érkezett a Deadpool trailere – ráadásul rögtön két verziót kapunk.

A Marvel egyik legnagyobb antihőse, Deadpool egy félresikerült orvosi kísérlet eredménye. Az eredeti sztoriban Wade Wilsonnál (Ryan Reynolds) gyógyíthatatlan rákot és elmebajt állapítottak meg, majd Farkas öngyógyító képességét átadva neki, szuperkatonává tették.

A 2016-ban érkező újabb képregény adaptációt Tim Miller rendezi, akinek bár ez lesz az első nagyjátékfilmje, olyan különleges és maradandó látványvilágú filmek vizuális effektjeit köszönhetjük neki, mint a Scott Pilgrim a világ ellen, a Rejtekhely vagy a Rockfish című kisfilmje. Mivel ezen munkái mellett leginkább videójátékok látványának megteremtésével foglalkozik, valószínű, hogy egy újfajta látásmódot visz bele a szuperhősös filmek sorába.

Ryan Reynolds mellett láthatjuk még Morena Baccarint, Gina Caranot, T.J. Millert és Ed Skreint is.

Bár a két előzetes nem sokban tér el, a markáns zene, a humoros beszólások előrevetítik, hogy poénokban ezúttal sem lesz hiány. Ahogy akcióban sem, bár ebből egyelőre kevesebbet láthatunk.

A Deadpool 2016 elején érkezik a mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com