Hírek

Roland Emmerich római gladiátor-sorozatot rendezett (és itt a teaser előzetes)

Anthony Hopkins Vespasianus császárként szerepel a sorozatban.

A Those About to Die (kb.: „Akik a halálba mennek”) tízepizódos sorozat lesz, amelynek főszerepében Anthony Hopkins alakítja Vespasianus római császárt – írja az IndieWire. A Daniel P. Mannix azonos című tényregényéből adaptált sorozatot Emmerich mellett Marco Kreuzpaintner rendezte.

Mindig is lenyűgözött a Római Birodalom történelme” – mondta Emmerich a sorozatot bejelentő nyilatkozatában. – „Annyi minden releváns mai társadalmunk számára is: a politika és a sport összefonódásától kezdve a versenyek gyakorlatáig, amelyek nem sokat változtak az elmúlt kétezer év alatt.

Mivel pedig Roland Emmerich ha másért nem is, de az elképesztő látványcentrikus filmjelenetekért méltán ismert, alighanem emlékezetes pillanatokra számíthatunk. „Emmerich a katasztrófafilm Caravaggiója”– írtuk legutóbbi filmjéről (ami ugyan apokaliptikus sci-fi volt, de sebaj, Emmerich mindig is Emmerich marad).

A Those About to Die mind a tíz epizódja július 18-án, csütörtökön debütál a Peacock csatornán. Íme az előzetes:

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com