Hírek

Roland Emmerich újabb nagyszabású sci-fire készül

Roland Emmerich A függetlenség napja direktora újabb nagyszabású sci-fi megrendezésére készül, melynek terveit a cannes-i filmfesztiválon mutatja be az érdeklődőknek.

A The Wrap értesülései szerint Emmerich nemcsak rendezi, de Harald Kloserrel és Spencer Cohennel közösen írja is a készülő Moonfallt, mely egy sereg asztronauta történetét meséli el, akik a Föld pályájáról letért és éppen az anyabolygónk felé tartó Holdra kénytelenek leszállni, hogy megokozzák az egész emberiség életét veszélyeztető katasztrófát. Ez már önmagában elég lenne egy izgalmas akció-sci-fihez, úgy tűnik azonban, az alkotók némi titokkal is megfűszerezik majd a történetet.

A történet egy felturbózott Deep Impact és Armageddon keveréknek tűnik első ránézésre – Roland Emmerichet ismerve beleadnak majd apait-anyait, hogy mind a történet, mind a látvány több legyen, mint epikus. A filmet feltehetően 2020 első negyedévében kezdik majd forgatni, és egyelőre nem sokat tudni még róla.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..