Hírek

Emlékeket szerezni, amíg lehet – itt a Rólunk szól utolsó évadának előzetese

Mandy Moore és a gyerekek a Rólunk szól 1. évadában

Érzelmes előzetes érkezett a Rólunk szól (This is Us) hatodik évadához, ami a sorozat utolsó fejezete lesz.

Az NBC közzétette a Rólunk szól hatodik és egyben utolsó évadának előzetesét. A Variety forrásai szerint a remek fogadtatású négyszeres Emmy-nyertes melodráma alkotóinak régi szándéka, hogy a hatodik évaddal lezárják a történetet,

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Rólunk szólt Dan Fogelman alkotta meg, aki írói tevékenységével már jóval a sorozat előtt elismerést szerzett. Ő írta például az Őrült, dilis, szerelem. forgatókönyvét is. A filmkészítő az utolsó évadban is vezeti a sorozatot.

A Rólunk szól először 2016 őszén volt látható az NBC-n, Magyarországon alig fél évvel később a Viasat3-on debütált. A sorozat a Pearson családot követi életük több évtizedén keresztül. A széria főszereplői Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz és Justin Hartley, akik mindannyian visszatérnek szerepükhöz az utolsó évadban.

Az érzelmekkel dúsított előzetes keserédes végkifejletet jelez előre. Rebecca, akit a sorozatban Mandy Moore alakít Alzheimer-kórral küzd. „Nem tudom, mennyi időm van, mielőtt a dolgok rosszabbra fordulnának, ezért biztosra mentem, hogy emlékezzek minden apró részletre” – mondja az előzetesben. A trailer másik erőteljes jelenete, mikor a kórházban fekvő William (Ron Cephas Jones) arcát Randall (Sterling K. Brown) kezébe fogja.

A Rólunk szól utolsó évadának első részét január 4-én közvetíti az NBC. Az évad 18 részes lesz.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.