Hírek

Romantikus emberrablós dzsungelfilmben Sandra Bullock és Channing Tatum

Forrás: Deadline

Úgy néz ki, hogy megvan Sandra Bullock párja a The Lost City of D című romantikus kaland- és akciófilm keverékhez. Az ígéretes alkotáshoz Channing Tatum csatlakozhat – írja a Deadline.

Másik főszereplőjét is megtalálta a Paramount Pictures egy készülő kalandos-romantikus filmjéhez. Sandra Bullock mellett a hírek szerint Channing Tatum reked majd a dzsungelben.

A The Lost City of D lesz az új A smaragd románca?

A film történetében ugyanis Bullock egy sikeres írónőt alakít, aki ontja magából a szerelmes könyveket. A női szívek tökéletes ismerője éppen egy könyvturnéra készül, amikor kiadója előáll az ötlettel, hogy a regények címlapjának modellje is tartson vele. Így alakul, hogy Bullock és Tatum karaktere közösen járják a különleges állomásokat, ami a nőnek önmagában is komoly megpróbáltatás, hiszen a két figura finoman szólva sincsen közös hangon.

A java azonban még hátra van: amikor valakik megpróbálják elrabolni a párost, nekik mindent meg kell tenniük, hogy a nagy menekülésben valahogy még a dzsungelt is túléljék.

A rendezői székekben Adam és Aaron Nee foglalnak helyet, míg a forgatókönyv Dana Foxtól származik.

A 84-es Michael Douglas és Kathleen Turner filmet pedig maguk a készítők mondják viszonyítási alapnak.

Azaz ha minden jól alakul, egy nagy adag romantikára számíthatunk akcióval, humorral és remélhetőleg lenyűgöző látványvilággal.

Egyelőre korai lenne premierdátumról beszélni a The Lost City of D esetében, de várhatóan 2022-re már elénk kerülhet Bullock és Tatum közös kalandja. Mindenesetre a hivatalos előmunkálatok már megkezdődtek.

Sandra Bullock egyébként legutóbb 2018-ban szerepelt filmben, ekkor a Netflix egyik legnagyobb dobásának élén láthattuk őt: ez volt a Madarak a dobozban. Hamarosan pedig egy egyelőre cím nélkül futó dráma érkezik tőle, amelyben Viola Davis oldalán játszik majd.

Channing Tatum egy fokkal elfoglaltabb: őt tavaly hallhattuk A Lego-kaland 2-ben, de hamarosan érkezik írói és rendezői debütálása, a Dog. Emellett szerepelni fog Joseph Gordon-Levitt filmjében is, a Wingmenben, valamint egy animált amerikai történelemmesében is megszólal majd. Végül, de nem utolsó sorban ismét együtt forgat a színész és a Phil Lord-Chris Miller duó: ezúttal a Universal egyik ikonikus szörnyét adaptálják közösen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com