Hírek

Romantikus thriller lesz Woody Allen 50. filmje – Coup de Chance előzetes

Woody Allen úgy tűnik, nem tud és nem is szeretne leállni a filmkészítéssel: ötvenedik filmjéhez, a Coup de Chance-hoz láthatunk francia nyelvű trailert, egyelőre feliratozás nélkül.

A franciaországi megjelenés dátuma 2023. szeptember 27; más országokban való megjelenéséről még nem tudni, ahogy arról sem, lesz-e amerikai forgalmazása. A Coup de Chance lágy fénnyel és színekkel telített képein két fiatal történetét beszéli el, amely hűtlenségbe, majd végső soron bűnözésbe torkollik. A hivatalos szinopszis így hangzik:

„Fanny és Jean az ideális pár, mindenük megvan: karrierjükben kiteljesedtek, egy pazar lakásban élnek Párizs legelőkelőbb negyedében, és olyan szerelmesnek tűnnek, mint a legelején. Azonban mikor Fanny útját régi középiskolai barátja, Alain keresztezi, a nő rögtön odalesz érte. Mikor újra találkoznak, nagyon gyorsan közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz…”

A romantikus thrillerben Valerie Lemercier, Lou de Laage, Elsa Zylberstein, Melvil Poupaud, Niels Schneider, Grégory Gadebois és Guillaume de Tonquédec játszanak. A producer Letty Aronson, az operatőr Vittorio Storaro, a vágó Alisa Lepselte, akik mindannyian dolgoztak már együtt a rendezővel.

Lajó Odil

Lajó Odil az ELTE filmtudomány mesterszakos hallgatója. Különösen érdekli a spanyol és a kelet-európai kortárs film, a realista és feminista filmelméletek, a coming-of-age történetek, a mumblecore és a videojátékok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com