Hírek

Romantikus thrillerre vált Keanu Reeves

Siberia címmel forgatja legújabb filmjét Keanu Reeves. A John Wick filmmel ismét előtérbe kerülő alkotót ezúttal Matthew Ross rendezi majd – áll a comingsoon oldalán.

A John Wick: 2. felvonásra még két hetet kell várni (előzetes), addig itt egy újabb hír a színésszel kapcsolatban. Keanu Reeves az év második felében kezdi el forgatni következő filmjeinek egyikét. A Siberia címet viselő romantikus thrillert Matthew Ross (Frank & Lola) rendezi és Scott B. Smith írja. A film forgalmazási jogára a Berlinalén keresnek majd vevőt.

A történetben Reeves egy illegális gyémántüzleteléssel foglalkozó amerikait alakít, aki Oroszországba utazik egy adásvétel miatt. Miután társa eltűnik az értékes gyémántokkal együtt, ő is jobbnak látja Szibéria felé venni az irányt, és elrejtőzni egy időre. Hiába próbál azonban normális életet élni – még egy helyi kávézó tulajával is kapcsolatot kezd – a múltja utoléri.

Idén egyébként másik két filmet is láthatunk majd a színésztől a John Wick folytatás mellett: egy anorexiával küzdő lányon segít a To the Bone című Marti Noxon rendezte drámában, míg Jeffrey Nachmanoff Replicas című alkotásában egy megszállott orvost alakít, aki családja elvesztése után mindent megtesz, hogy visszahozza őket az életbe.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com