Hírek

Romantikus vígjátékban a Wednesday sztárjai

Wednesday jenna ortega

Jenna Ortega és Percy Hynes White időről-időre egymásba botló szerelemeseket alakítanak a Winter Spring Summer or Fall című filmben.

Jelenleg a csapból is a Netflix sorozata folyik, de a Wednesday főszereplői, Jenna Ortega és Percy Hynes White már tudják, mikor játszanak újra együtt.

Ők lesznek a Winter Spring Summer or Fall (Tél, tavasz, nyár vagy ősz) című romantikus vígjáték főszereplői

 – írja a Collider.

A film rendezője a forgatókönyvíró Tiffany Paulsen lesz, aki ezzel a filmmel debütál majd rendezőként. A koncepció szerint a Winter Spring Summer or Fall a Mielőtt felkel a nap és az Egy különc srác feljegyzései között félúton helyezkedik majd el. A film cselekménye két tinédzser (Ortega és Hynes White) körül forog, akik találkoznak és szerelembe esnek négy bizonyos napon az évben. A forgatókönyvet Tiffany Paulsen és Dan Schoffer írták.

Ortega és Hynes White népszerűsége az egekbe szökött a Netflix sorozatának köszönhetően. Tim Burton Wednesday Addams-e mellett Jenna Ortega négy különböző filmben is feltűnt idén. Szerepelt az American Carnage című horrorvígjátékban, a Foo Fighters zenekari tagok homokozójában, a Studio 666-ben és a Sikoly legújabb felvonásában. Az idei horrorszerepei közül talán Ti West mesteri slasherjében, az X-ben nyújtott alakítása volt a leginkább kiemelkedő, igaz, Ortegának ott is csak mellékszerep jutott. A színésznő horrorfilmjeinek sora jövőre sem áll meg. Ortega szerepel a márciusban érkező Sikoly 6-ban is, ami már New York utcáin játszódik majd.

Percy Hynes White a Wednesday előtt szerepelt olyan filmekben, mint a Tél vidéke, vagy a Fények. Legismertebb alakítását mégis a The Gifted – Kiválasztottak című sorozatban nyújtotta. Tiffany Paulsen írta a Netlfixen elérhető Alkalmi randevú, vagy az idén megjelent About Fate című filmeket.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!