Fókuszban Hírek

A Lucasfilm kivágatta Kylo Rent a Rontó Ralph 2-ből

Rohamtempóban közeledik a Rontó Ralph 2 premierje, de most kiderült, szerepelt volna benne Kylo Ren is. A Lucasfilm azonban megvétózta az alkotók ötletét.

6 év után ismét mozikba kerül Rontó Ralph. A sorozat folytatásában az alkotók szerették volna megjelentetni a harmadik Star Wars trilógia ikonikus szereplőjét, az aktuális főgonosz Kylo Rent. Egy, az IGN-nek adott interjúban Rich Moore és Phil Johnston rendezők elmondták, hogy a nyersanyaggal megkeresték a Lucasfilm képviselőit, hogy szeretnének egy geget betenni a filmbe.

Kylo Rent idegesítő, elkényeztetett kisfiúként szerepeltetnék.

„Erre ők azt mondták,” – nyilatkozta a két rendező – „mi inkább azt szeretnénk, ne mutassák meg elkényeztetett gyerekként. «Tudják, ő a mi gonosztevőnk.» Mi pedig tiszteletben tartottuk ezt.”

Így hát ki lett vágva Kylo Ren az animációból, és noha a jogtulajdonosok döntését tudomásul vették, az alkotók mégis sajnálják a kihagyott lehetőséget. „Az ilyen dolgok részünkről a tisztelet jele volnának, amolyan játékos csipkelődés. (…) Ez egy szeretettel teli szatíra” – nyilatkozták a rendezők a fogadtatást.

Nem Kylo René az első ellentmondásos eset a Rontó Ralph folytatása ügyében. Néhány hete például újra kellett animálni minden olyan jelenetet, amiben Tiana hercegnő bőrszíne világosabb volt a kelleténél.

A Ralph lezúzza a netet amerikai bemutatójáig nincsen már egy hónap sem. De hogy Kylo Ren nélkül is élvezhető lesz-e a folytatás, idehaza várhatóan január 17-én derül ki.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..