Hírek

Rooney Mara is csatlakozott a Nightmare Alley stábjához

A tetovált lány
Rooney Mara készül A tetovált lány címszerepére

Rooney Mara is csatlakozott Guillermo del Toro legújabb filmje, a Nightmare Alley stábjához, Bradley Cooper és Cate Blanchett mellé.

A rendezőnek többek között a legjobb rendező és a legjobb film Oscar-díjával jutalmazott A víz érintése óta ez az első projektje. A film William Lindsay Gresham 1946-os azonos című regényén alapul, amit rögtön egy évvel a megjelenése után már megfilmesítettek Tyrone Powerrel és Joan Blondellel a főszerepben.

A brutális történeteben egy korrupt szélhámos áll össze egy pszichiáternővel, hogy pénzt csaljon ki emberekből. Mindehhez a hátteret egy utazó cirkusz adja. A legújabb változat forgatókönyvét Del Toro Kim Morgannel jegyzi.

Guillermo del Toro a Tűzgyűrű forgatásánA főszereppel kapcsolatban hosszú ideig Leonardo DiCaprio nevét lehetett hallani, de végül Bradley Cooper kapta meg, aki mellett Cate Blanchett játssza majd Lilith Ritter pszichiáternőt. Mara, aki a Garth Davis által rendezett Mary Magdalenában volt legutóbb látható, egy Molly nevű lány fog alakítani a filmben, akit romantikus szálak fűznek a főszereplőhöz.

Del Toro filmjében ezúttal nem lesznek természetfeletti elemek, de a rendező egy nagyon sötét hangulatú filmet és dupla R besorolást ígér.

A produkció stábjával kapcsolatban jelenleg még rengeteg pletyka kering. Felmerült már Willem Dafoe, Ron Perlman és Michael Shannon neve is a Nightmare Alley kapcsán, de azt is tudni lehet, hogy többen pályáznak ugyanarra szerepre.

A tervek szerint a forgatás munkálatai januárban kezdődnek.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com