Hírek

Rory Culkin a legbrutálisabb metál zenekarban – Lords of Chaos előzetes és poszter

A Jonas Åkerlund rendezte film a Mayhem norvég zenekar igaz történetét mutatja be, annak minden borzalmával. Előzetest kapott a Lords of Chaos.

A Mayhem minden idők leghírhedtebb metál együttese volt: a norvég bandát nem egyszer hírbe hozták gyilkosságokkal, templomok felégetésével, és több ízben sokkoltak a koncertjeik során is. Mindemellett zeneileg úttörőknek számítottak, és a mai napig több toplistán megtalálni a számaikat. Az excentrikus és erőszakos Mayhem nem egyszer lőtt túl a határon: amikor 1991-ben az egyik tag, Dead öngyilkosságot követett el a csapat házában, egy társa fényképsorozatot készített a holttestéről, és az egyik képet új albumuk borítójának használták később.

Az igaz történetre épülő filmben Rory Culkin alakítja az ikonikus Euronymust, akihez bizarrabbnál bizarrabb történetek kapcsolódnak, igaz, ez az egész zenekarról elmondható.

Rory Culkin mellett szerepel még a filmben Emory Cohen, Valter Skarsgård, Jack Kilmer és Sky Ferreira is. A forgatókönyvet a rendező Jonas Åkerlund és Dennis Magnusson írták az azonos címen futó regény alapján.

 

A Lords of Chaos február 8-án kerül a mozikba, február 22-től pedig már online is látható lesz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com