Hírek

A Rossz anyáknak tele van a hócipőjük a karácsonnyal

Mila Kunisék tavalyi vígjátékának folytatása villámgyorsan elkészült. Tematikájával az anyukák ünnepi készülődését igyekszik kifigurázni, de közben az alpári poénokból sem lesz hiány.

A Rossz anyák egyike volt a tavalyi meglepetéseknek. Az előzetesek sótlanok voltak, de maga a film a prosztó humorával és a lazaságával az elvárásokat feje tetejére állította. Nem is tudtuk, hogy mennyire szükségünk van egy olyan filmre, ahol az anyák a terhek alól felszabadulhatnak, bulizhatnak és kedvükre csinálhatnak minden ocsmányságot.

Mivel a film büdzséjének több mint ötszörösét hozta vissza, a stúdiónak nem volt kérdés, hogy folytatást kell készíteni. Azonban azt nem gondoltuk, hogy az első rész után egy évvel már nézhetjük is. Az ilyen tempóban kitolt alkotások általában baljósak, és nem is érezzük feltétlenül indokoltnak A Bad Mom’s Christmas létezését.

Az előzetes alapján nagyjából újradolgozzák az előző részt, csak karácsonyi keretek közt.

Mindenki süt-főz és készülődik az ünnepek alkalmából – ebből lesz elegük hőseinknek (Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn). Lesz itt minden: Mikulás öltánc, plázában berúgás, díszek szétverése, káromkodó gyerekek és a főhősök anyukái (Cheryl Hines, Susan Sarandon, Christine Baranski) is megjelennek.

A Bad Mom’s Christmas feltehetően az év végén kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés