Hírek

Rövid betegség után eltávozott Oreo, A galaxis őrzői egyik főszereplőjét ihlető mosómedve

A galaxis őrzői (2014)

James Gunn annak idején vele vonult a vörös szőnyegen az első film premierjén. Az ő mozgását vették alapul Mordály alakjához.

A hírt gondozói jelentették be Facebook oldalukon. Oreót annak idején azért választották ki a szerephez, mert elsőként tudott cumisüvegből inni az alomból.

A galaxis őrzői 3. ugyan jegelve van, de a Marvel Studios elszántan keresi James Gunn utódját. A legutóbbi hírek szerint Adam McKay, A híres Ron Burgundy legendájának rendezője a kiszemeltjük.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya