Hírek

Rövidebb lesz Az idol egy résszel és talán nem is baj

Az-idol-Lily-Rose-Depp-The-Weeknd

A hatrészesre tervezett HBO-s sorozat, Az idol ötödik és egyben záróepizódjának előzetese Jocelyn Forever címmel már megtekinthető.

Az idol korábban zárja a történetét, de a Collider forrása szerint nem a negatív visszhangokkal vagy a széria minőségével áll ez összefüggésben. Sam Levinson és Abel „The Weeknd” Tesfaye nevével fémjelzett produkció Levinson módosításai után néhány komolyabban átdolgozott és újrarendezett jelenettel új fókuszt helyezett Jocelyn (Lily-Rose Depp) toxikus szerelmi drámájára és még nyíltabban tolja tele szexuális tartalommal Tedros (Tesfaye) jeleneteit.

A tartalmi kérdésekre korábban már volt egy megfejtésünk itt. A rendező elmondása szerint a korábbi direktor, Amy Seimetz távozása miatt a módosított jelenetekkel együtt öt rész elegendő arra, hogy megfelelő lezárást kapjon a cselekmény.

Vajon elegendő lesz-e ez az öt epizód arra, hogy Jocelyn, a szerelmen keresztül önmagára találó popdíva felemelkedjen, vagy a sorsa bevezeti őt a lelkének egy olyan területére, ahol az el nem gyászolt, mélysötét kételyei magával rántják őt az örök téboly és nyugtalanság világába? A Comingsoon.net-en és a Deadline-on a szinopszis mindenesetre ezt ígéri, és a vasárnapi rész debütálása után okosabbak leszünk.

Magyar Mariann

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com