Hírek

Rue története folytatódik – Eufória (2. évad) előzetes

euforia 1 zendaya

Már látható az Eufória második évadának teljes előzetese, ahol nem túl fényes jövő vár Rue (Zendaya) karakterére.

Az Eufória második évada január 9-én érkezik az amerikai HBO Maxra, és valószínűleg a HBO Go-n sem kell rá sokáig várni. A nagysikerű sorozat folytatásának előzetese már látható és a sok visszatérő karakter mellett Rue tragikus jövőjét is előrevetíti – írja a Collider.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A sorozatban Rue Bennett – akinek megformálásáért Zendaya Emmy-díjat kapott – küzd a drogfüggőséggel East Highlandben. A második évadban Rue saját helyét keresi a világban, miközben próbálja megtalálni az egyensúlyt addikció, veszteség és szerelem között. Az előzetesben Rue egy bőrönddel jár-kel miközben találkozni akar szerelmével, Jules Vaughn-al (Hunter Schafer).

Az Eufória első évadáról írtuk, „a végeredmény nagyon sötét lett, annyira, hogy azt nem minden gyomor tudja majd megemészteni.”

A nyomasztó hangulat minden bizonnyal a második évadban is megmarad, és a tét is növekszik.

Zendaya és Schafer mellett Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Maude Apatow, Barbie Ferreira, Angus Cloud és sokan mások is visszatérnek a karaktereikhez.

A sorozatot Sam Levison alkotta meg és írta azt, sőt rendezője is volt. Az első évad rengeteg elismerést kapott 2019-es premierje óta. Zendaya legjobb női főszereplőnek járó Emmy-je mellett az Eufória megkapta a legjobb zenének és a legjobb sminknek járó díjakat is. A sorozat képi világa is kiemelkedő, amiért többek között Rév Marcell operatőr felelt. Rév Marcellt az egyik különepizódért még Emmy-re is jelölték.

Az Eufória második évadát még 2020 márciusában kezdték forgatni, de a munkálatok a járványhelyzetre hivatkozva abbamaradtak. A kialakult szünetben Levison megalkotott két különepizódot, ami átvezetőként szolgál az első és második évad között. A második évad részei január 9-től hetente érkeznek a HBO Maxra.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés