Hírek

Russell Crowe második filmjét rendezi Liam Hemsworth-tel a főszerepben

Russell Crowe Thor

Másodjára ül rendezői székbe az ausztrál Russell Crowe, új filmjének főszerepét pedig híres honfitársa, Liam Hemsworth játssza majd.

Az új-zélandi születésű, de Ausztráliában élő Russell Crowe (Gladiátor, Egy csodálatos elme, A nyomorultakelőször 2014-ben adta fejét rendezésre. Az Akihez beszél a föld (The Water Diviner) című háborús filmben rögtön magára is osztotta a főszerepet: egy gallipoli csatában harcoló ausztrál farmert alakított, aki Törökországba indul megkeresni a háborúban eltűnt három fiát. A film jót ment a mozikban, az év egyik legnézettebb hazai filmje lett, a Rotten Tomatoes-on viszont csak szerény 62% jutott neki.

Új rendezői kalandja a Poker Face címet viseli, s egy techmilliárdos veszélyes játszmáit követi a póker és a nemzetközi pénzvilág berkeiben.

A Collider szerint Liam Hemsworth és bátyjának, Chris Hemsworth-nek felesége, a magyar felmenőkkel is rendelkező Elsa Pataky játszanak majd a filmben. A hírek szerint maga Crowe is szerepet vállalt projektjében, őt egyébként legutoljára a Téboly, illetve a True History of the Kelly Gang filmekben láthattuk a vásznon. A forgatókönyvet Stephen M. Coates jegyzi.

A Poker Face forgatása az eredeti helyszín, Miami helyett Sydney-ben folyik. A váltás Crowe kérésére történt, aki szerint a város látványosságai tökéletes díszletként szolgálnak majd az akcióval teli filmhez. Az országban jelenleg hatályban lévő szigorú járványügyi előírások ellenére nem álltak le a munkálatok, de nem tudni, ki lesz-e tolva a premier emiatt.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com