Hírek

Russell Crowe hamarosan rendezni fog


man of steel russell croweAz Oscar-díjas színész nem rég kezdett tárgyalásokba első filmjének, a The Water Diviner (A víz jós) forgatásának körülményeiről – írta meg a Film/.

Crowe-nak nem elég, hogy tavaly a Nyomorultakban szerepelt, a hamarosan a mozikba kerülő Acélemberben, valamint a jövőre érkező Noé bárkájáról szóló (Noah) Darren Aronofsky filmben is viszont láthatjuk – életében először a kamera előtt és mögött is ő lesz a főnök.

Első filmjének forgatókönyvéért Andrew Knight és Andrew Anastasisos felelősek, akik mindketten az ausztrál TV-nél tevékenykedtek eddig. A film 1919-ben fog játszódni és egy apáról (Russell Crowe) fog szólni, aki útnak indul Törökországba, hogy megtalálja a Dardanellák ostromában eltűnt fiait. Hogy a fiúkat ki fogja játszani, arról biztos információ még nincsen, a produceri teendőket viszont Troy Lum, Andrew Mason (Mátrix-trilógia, A barlang) és Keith Rodger fogja ellátni.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com