Hírek

Ryan Gosling főszereplésével készül a Project Hail Mary

Mentőexpedíció – A marsi

A Project Hail Mary Andy Weir amerikai regényíró sci-fi regénye, amelynek várhatóan 2026-ra készül el a filmes adaptációja Ryan Gosling főszereplésével.

A Project Hail Mary Andy Weir regénye, amely a közeljövőben játszódik és a tanárból lett űrhajós, Ryland Grace történetéről szól. Grace amnéziával sújtott kómából ébred fel, és csak fokozatosan tudja felidézni, hogy a Földtől 12 fényévre lévő Tau Ceti naprendszerbe küldték egy olyan misszióval, amely megakadályozhatja az emberiség kihalását.

Andy Weir egy másik, A marsi című sci-fijét korábban már megfilmesítették. Ridley Scott rendezte meg a Mentőexpedíció című filmet. Míg Andy Weir regénye egyértelműen zseniális, az adaptáció inkább csak jóra sikeredett. Reméljük, a Project Hail Mary című regénye értő kezekbe kerül.

A film jogait a Metro-Goldwyn-Mayer vásárolta meg, és az adaptáció tervezett dátuma 2026. március 20-a. A film rendezői Phil Lord és Christopher Miller, akik 2019-ben a Pókember – Irány a Pókverzum! -ért Oscar-díjat kaptak. A forgatókönyvíró Drew Goddard lesz, aki többek között a Ház az erdő mélyén című filmet jegyzi adta hírül a Deadline.

Az Egy zuhanás anatómiája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-jelölését felfrissítő Sandra Hüller úgy tűnik, a Project Hail Mary-vel megtalálta a következő filmszerepét. Az értesülések szerint Sandra Hüller is csatlakozik Ryan Goslinghoz, így két nagy név más biztosan lesz a stáblistán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com