Hírek

Hatalmas átverés: Ryan Gosling helyett egy német szakács vette át az Arany Kamera-díjat

Egy német komikusduó találta ki a tréfát, a szervezők pedig gondolkodás nélkül belesétáltak a csapdába.

A Joko und Klaas nevű páros februárban létrehozott egy hamis PR-ügynökséget, majd azzal kereste meg a német Arany Kamera-díj zsűrijét, hogy amennyiben a Kaliforniai álom díjat nyer a gálán, garantálják, hogy azt személyesen Ryan Gosling fogja átvenni – írja a Guardian.

A páros elmondása szerint mindössze 90 másodpercre volt szükség, hogy a szervezők visszahívják őket. Külön emiatt létrehoztak egy új kategóriát, a Legjobb nemzetközi filmet.

A díjátadón aztán Gosling helyett egy müncheni szakács, Ludwig Lehner jelent meg, aki német akcentussal Jokonak és Klaasnak köszönte meg az elismerést.

https://youtu.be/U4ndZ1WYYK4?t=2m24s

A humoristák sikerként könyvelték el, ami történt. Az eseményt olyan sztárok nézték végig döbbent arccal, mint Nicole Kidman, Jane Fonda vagy Colin Farrell.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya