Hírek

Ryan Gosling lesz Ken a Barbie-filmben

Margot Robbie szilikonbabája, Barbie mellett megtalálták a tökéletes színészt, aki a férfi műanyagfigura lehet Greta Gerwig és Noah Baumbach fimjében.


Hirdetés

Hosszú évek óta rebesgetik, hogy élőszereplős mozifilm készül a Mattel játékfigurája, Barbie alapján. Egykor még Diablo Cody, a Juno forgatókönyvírója készítette volna a projektet, sőt, volt olyan időszak amikor Amy Schumert szerették volna a főszerepre. Azonban mindketten kiestek, a fogaskerekek pedig elkezdtek pörögni. Meglepő módon Greta Gerwighez és férjéhez, Noah Baumbach-hoz került a feladat, hogy nagyvászonra adaptálják a kislányok kedvenc játékát.

Greta Gerwig a Lady Bird és a Kisasszonyok után vág neki ennek a produkciónak rendezőként, míg férjével a forgatókönyvírói krediten osztoznak.

A készülő film tónusa egyelőre ismeretlen, de várhatóan roppant ironikus és humoros alkotás készül – a bejelentett stábtól pedig nem is várnánk kevesebbet. Ami már biztos, hogy Margot Robbie lesz a címszereplő, és most már tudjuk, hogy Ryan Gosling lesz mellette Ken, a műanyag szépfiú.

Kaliforniai álom
Ryan Gosling és Emma Stone a Kaliforniai álom című filmben

Gosling nem éppen az a színész, aki ontja magából a filmeket. Legutóbb 2018-ban láthattuk Neil Armstrongként Az első emberben, legközelebb pedig a Russo testvérek thrillerében a The Gray Manben szerepel majd. A Barbie mindenképp jutalomjátéknak ígérkezik számára, hiszen a bűbájos szépfiú jellegét Gosling az évek során szépen levetkőzte, pontosabban megtöltötte rengeteg tartalommal. A Rendes fickók óta pedig tudjuk, hogy a színész elsőosztályú komikus, ha jó karaktert kap hozzá.

A Barbie című film egyelőre nem rendelkezik bemutatódátummal. A forgatás 2022 elején veszi kezdetét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés