Hírek

Ryan Reynolds és Taika Waititi összezárva egy videójátékban – Készül a Free Guy

Taika Waititi

Taika Waititi színész-rendező is csatlakozott a Free Guy című akció-vígjátékhoz, amelyben Ryan Reynolds alakítja a címszereplőt – írja a Collider.

A Ryan Reynolds főszereplésével készülő Free Guy címen futó vígjátékhoz most Taika Waititi is csatlakozott. A színész-rendező, aki a Hétköznapi vámpírok filmváltozatával robbant be Hollywoodba szűkös időrendjébe vette bele a projektet.

Olvasd el, nekünk hogy tetszett a Hétköznapi vámpírok sorozatváltozata!

A film története egy Guy nevű fickóról szól, őt alakítja majd Reynolds, aki egy nap rádöbben, hogy egy videójáték szereplője csupán. Egy gyönyörű és segítőkész avatarral közösen összefognak, hogy megállítsák a játék alkotóit, hogy teljesen megsemmisítsék a világukat.

A két főszereplő mellett további szereplők Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery és Utkarsh Ambudkar. A forgatókönyvet Matt Lieberman írta, a rendező pedig Shawn Levy, akitől 6 Stranger Things epizódot is láthattunk korábban.

A Free Guy 2020 júliusában érkezik a mozikba.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya