Hírek

Ryan Reynolds gyerekkori önmagát látogatja meg új filmjében

Nem tétlenkedik Ryan Reynolds és Shawn Levy; még ki sem jött Free Guy c. filmjük, máris következő közös produkciójuk munkálataiba kezdtek – írja a Hollywood Reporter.

Levy (Vasököl, Éjszaka a múzeumban-filmek) rendezője, Reyndols főszereplője, valamint – David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger oldalán – producerei is új, a Skydance égisze alatt készülő filmjüknek. A forgatókönyvíró Jonathan Tropper, aki 2014-ben az Itthon, édes otthon c. dramedyn dolgozott együtt Levyvel. Új, közös filmjük egy régebbi, az Our name is Adam munkacímet viselő projekten alapul, amelyben Tom Cruise játszotta volna a főszerepet.

Az alapsztori szerint Reynolds karaktere visszaugrik az időben, hogy 13 éves önmagát meglátogassa és segítséget kérjen tőle.

A történetben vélhetően a férfi/fiú apjával való kapcsolatának is fontos szerepe lesz, aki a múltban annyi idős, mint Reynolds a jelenben.

A duó a Free Guy utómunkálatain dolgozik, amelyben Ryan Reynolds szintén egy alternatív valóságban találja magát: egy videójátékban. A Free Guy eredetileg júliusra tervezett bemutatóját viszont most, úgy tűnik, decemberre halasztják. Jó kérdés, hogy ez vajon érinti-e Levy és Reynolds készülő, egyelőre cím nélkül futó filmjét.

Mindeközben ráadásul Reynolds a Netflix videójáték-adaptációján, a 2021-ben debütáló Dragon’s Lairen is dolgozik. Levy pedig a Stranger Things 4. évadára készül mint executive producer.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com