Hírek

Ryan Reynolds játszhat a Reszkessetek, betörők! füves verziójában

A kanadai színész a produceri munkálatok mellett szerepelhet is a 20th Century Fox Stoned Alone című komédiájában.

A Foxnál új köntösbe bújtatják a régi, szeretett vígjátékaikat, de talán nem úgy, ahogy azt a legtöbben várnák. A stúdió berkein belül fejlesztenek egy Reszkessetek, betörők! inspirálta R-rated (azaz felnőtt) vígjátékot, amiben a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds vállalt produceri teendőket, és a hírek szerint szerepelhet is a filmben.

A forgatókönyvet a Kevin Burrows-Matt Mider duó jegyzi, akik a Netflixnek gyártott The Package című őrült komédia scriptjéért feleltek. A rendezői székbe Augustine Frizzell foglalhat helyet, aki idén a Sundance-en debütált felnőtt vígjátékával a Never Goin’ Backkel.

A Stoned Alone egy huszonéves stonerről fog szólni, aki véletlenül lekési a gépet, amivel síelni indult volna. A balszerencsés szituációból stílszerűen úgy próbálja meg kihozni a legtöbbet, hogy betép. A paranoia azonban eluralkodik rajta, mikor úgy hallja, valaki betört a házba. Mikor kiderül, hogy gyanúja beigazolódott, a paranoiától és marihuánától fűtött srác megpróbálja megvédeni a házát a betolakodóktól.

Ryan Reynolds a Foxnak már leszállított egy nagyon jó humorú és nagysikerű franchise-ot a Deadpoollal, így továbbra is joggal bízhatnak a színész komikus vénájában.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya