Hírek

Ryan Reynolds játszhat a Reszkessetek, betörők! füves verziójában

A kanadai színész a produceri munkálatok mellett szerepelhet is a 20th Century Fox Stoned Alone című komédiájában.

A Foxnál új köntösbe bújtatják a régi, szeretett vígjátékaikat, de talán nem úgy, ahogy azt a legtöbben várnák. A stúdió berkein belül fejlesztenek egy Reszkessetek, betörők! inspirálta R-rated (azaz felnőtt) vígjátékot, amiben a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds vállalt produceri teendőket, és a hírek szerint szerepelhet is a filmben.

A forgatókönyvet a Kevin Burrows-Matt Mider duó jegyzi, akik a Netflixnek gyártott The Package című őrült komédia scriptjéért feleltek. A rendezői székbe Augustine Frizzell foglalhat helyet, aki idén a Sundance-en debütált felnőtt vígjátékával a Never Goin’ Backkel.

A Stoned Alone egy huszonéves stonerről fog szólni, aki véletlenül lekési a gépet, amivel síelni indult volna. A balszerencsés szituációból stílszerűen úgy próbálja meg kihozni a legtöbbet, hogy betép. A paranoia azonban eluralkodik rajta, mikor úgy hallja, valaki betört a házba. Mikor kiderül, hogy gyanúja beigazolódott, a paranoiától és marihuánától fűtött srác megpróbálja megvédeni a házát a betolakodóktól.

Ryan Reynolds a Foxnak már leszállított egy nagyon jó humorú és nagysikerű franchise-ot a Deadpoollal, így továbbra is joggal bízhatnak a színész komikus vénájában.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés