Hírek

Idén Ryan Reynolds kapja a Robin Williams Legacy of Laughter díjat

Ryan Reynolds veszi át a Bring Change to Mind (BC2M) Robin Williams Legacy of Laughter díját a 11. éves Revels & Revelations adománygyűjtő rendezvényen. Az idei adománygyűjtést október 9-én tartják New Yorkban, a City Winery New Yorkban.

A BC2M Glenn Close mentális egészséggel foglalkozó nonprofit szervezete. Az adománygyűjtésen minden évben átadják a Robin Williams Legacy of Laughter díjat, amelyet a néhai színész tiszteletére a gyermekei, Zak, Zelda és Cody adnak át. A korábbi díjazottak között volt Billy Crystal, Whoopi Goldberg, Ben Stiller, a Smith család, Dan és Eugene Levy és Melissa McCarthy.

„Alig várom ezt az estét. Hálás vagyok a művésztársaim nagylelkűségéért, akik összegyűlnek, hogy tisztelegjenek Ryan Reynolds előtt, és inspirálják a résztvevőket, valamint támogassák a Bring Change to Mind klubokat szerte az országban” – mondta Close.

A Revels & Revelations adománygyűjtésen fellép Reba McEntire countryzenész, valamint Amy Schumer is. A további fellépők között szerepel Jake Wesley Rogers, Jayli Wolf zenészek és Wayne Brady, a BC2M nagykövete. Az adománygyűjtés zenéjét Paul Shaffer szolgáltatja, míg Erich Bergen visszatér a házigazda szerepébe – írja a Variety.

A további programok között szerepel egy Scott Nevins által vezetett árverés is, amely olyan nyereményeket tartalmaz, mint egy kerti túra és egy ebéd Ina Gartennel, a Food Network sztárjával az East Campton-i otthonában, valamint egy dedikált gitár Taylor Swift-től. Az eseményen összegyűjtött összes bevétel a BC2M középiskolai programját támogatja, amely a tizenéveseket segíti, és segítséget nyújt a mentális egészség támogatásához szerte az Egyesült Államokban.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com