Hírek

Ryan Reynolds saját magával fog össze, hogy megmentse a világot

Március 11-én sztárparádéval érkezik a Netflixre a The Adam Project – most pedig itt az első trailere is a filmhez.

Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Jennifer Garner és az ebben a filmben debütáló Walker Scobell játssza a főszerepet a Free Guy alkotógárdájának új időutazós filmjében. A történet szerint a 13 éves Adam Reed (Scobell) épp nemrégiben elhunyt apját (Ruffalo) gyászolja, amikor a garázsukban szembetalálkozik a jövőből visszautazott felnőtt önmagával. Az egymás nem igazán szívlelő páros összefog, hogy felkeressék apjukat, és közös erővel mentsék meg a világot a Catherine Keener alakította főgonosztól.

A 2012 óta készülő The Adam Project a filmet producerként is jegyző Ryan Reynolds szerelemprojektje – ez már a negyedik film, amit a DeadpoolDeadpool 2 és  Free Guy után ilyen minőségében is készít. Ez utóbbiban már együtt dolgoztak  Shawn Levy rendezővel, aki ezúttal is a direktori székben ül. 

Nem ők az egyedüliek, akik korábban már dolgoztak együtt: Jennifer Garner és Mark Ruffalo a Hirtelen harmincban már bizonyították, milyen szuper párost alkotnak. Az írócsapatot Jonathan Tropper, Jennifer Flackett, Mark Levin és T.S. Nowlin alkotják – az eredeti történet ez utóbbitól származik, akinek korábbi, Our Name is Adam című könyvét már a Paramount is meg akarta filmesíteni Tom Cruise-zal a főszerepben – ebből a projektből végül semmi nem lett, a történet pedig a streamingóriáshoz kerül. A Netflix sokszor középszerű filmekkel szórakoztatja előfizetőit, de a trailer most egy kivételesen szórakoztató családi mozit ígér nekünk. 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com