Hírek

Ryan Reynolds Samuel L. Jackson védelmezője lesz

samuel-l-jackson-meeting-evil Impozáns szereplőgárdával a napokban indult el a The Hitman’s Bodyguard címmel futó projekt, melyben Ryan Reynolds áll Samuel L. Jackson szolgálatába. Az akció-vígjátéknak beharangozott alkotás még idén a mozikba kerül – írja a Collider.

A filmet Patrick Hughes rendezi, akitől a legutóbbi Feláldozhatók filmet, a Red Hillt, illetve néhány rövidfilmet láthatott eddig a közönség. A forgatókönyvért Tom O’Connor (Tüzes bosszú) felel, így ismert terepen mozgó alkotókkal készül az akciófilm. Bár Ryan Reynolds mind a mai napig a Deadpool váratlan és hihetetlen sikerének fényében úszkál, Samuel L. Jackson pedig mostanában leginkább A hét mesterlövész remake-je kapcsán szerepel a filmes hírekben, a The Hitman’s Bodyguard is megérdemel egy-két szót.

A történet szerint Michael Bryce (Ryan Reynolds) a világ legjobb és legmegbízhatóbb testőre, akinek Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) védelmezése a feladata. Kettejük között jócskán van feszültség, hiszen a múltban egymás ellen harcoltak, most azonban össze kell fogniuk egy kelet-európai kegyetlen diktátor ellen, akit Gary Oldman alakít Vladislav Dukhovich néven.

A filmben szerepel még Elodie Yung (Egyiptom istenei, G.I. Joe: Megtorlás) és Salma Hayek is.

Kissé meglepő, hogy a film eddig nem sok vizet zavart, alig lehetett hallani róla, pedig a stáblistát elnézve simán bizakodhatunk egy frappáns, humoros és izgalmas akciófilmben, jó alakításokkal. Hogy végül igazunk lett-e, az várhatóan az év vége felé kiderül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés