Hírek

Ryan Reynolds szerint jöhet a Free Guy 2.

A Disney elvileg szeretne második részt Ryan Reynolds legújabb filmje, a Free Guy számára, ezzel pedig újabb franchise lesz a portfóliójukban.

Az utóbbi öt évről igazán kijelenthető, hogy Ryan Reynolds aranykora. A 2000-es évek elején befutó színész sok-sok éven keresztül dolgozott, hogy a csúcsra érjen, és úgy néz ki, mostanra ért be tökéletesen a recept. Szarkasztikus és fanyar humorával már karrierje korábbi szakaszaiban is kísérletezett, de a Deadpoollal 2016-ban csúcsra járatta ezt a karaktert. A közönség nagyobb részéhez jutott el ezzel, de ami talán fontosabb, a stúdiók is elkezdtek bízni benne.

Így lehet, hogy a Sokkal több mint testőr már a második részénél tart azóta, a Pokémon is az ő nevével mutatkozott be a nagyvásznon. Ráadásul ő lehet az egyetlen, akit a 20th Century Fox-féle X-Men-filmekből átmentenek a Marvelbe is Deadpool szerepében. Ennek a részleteiről még semmit nem tudni.

Legújabb szuperprodukciójában, a Free Guy-ban egy videojátékkaraktert kelt életre, aki felismeri, hogy mellékszereplője annak a sztorinak, amiben él. A filmben szerepel még Jodie Comer, a Megszállottak viadala sztárja, valamint Taika Waititi is egy excentrikus főgonoszként. A film pénteken debütált az Egyesült Államokban (hazánkban augusztus 12. óta játsszák), és

10,5 millió dolláros nyitónapi bevétellel várhatóan a hétvégi toplista élén fog zárni.

A Disney, mely az elmúlt években felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót (mely azóta már 20th Century Studios néven fut), jelezte Ryan Reynoldséknak, hogy jöhet a folytatás. Ezt a színész a Twitter-profilján erősítette meg. További, hivatalos információk egyelőre nincsenek, de Reynolds szavait vehetjük készpénznek, amit Shawn Levy rendező egy „Bizony!” felkiáltással kommentált.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com