Hírek

Ryan Reynolds szünetet tart… hát, mindenben

Ryan Reynolds bejelentette: most készülő filmje után előre nem tudható ideig szünetet tart a filmkészítésben.

Ryan Reynolds Instagramon jelentette be szombaton, hogy szünetelteti a filmkészítést, miután befejezte a Spirited forgatását az Apple TV+-ra – írja a Deadline.

„Nem vagyok biztos benne, hogy három évvel ezelőtt is igent mondtam volna egy ilyen kihívásokkal teli filmre” – írja a színész Charles Dickens Karácsonyi ének című regényének adaptációjáról. „Énekelni, táncolni és játszani egy homokozóban Will Ferrellel olyan, mintha egy álom válna valóra. Ráadásul ez a második filmem a fantasztikus Octavia Spencerrel.”

Ryan Reynolds szerint, a Spirited forgatásának befejezése tökéletes alkalom lesz a pihenésre.

„Minden pillanata hiányozni fog a munkának a hihetetlenül tehetséges művészekkel. Manapság a kedvesség legalább annyit számít, mint a tehetség. Szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel dolgozhattam, akiknek mindkettőből rengeteg van.”

Reynolds szünete egy elég sűrű időszak után jött el. Idén bemutatták a Sokkal több mint testőr folytatását és a Free Guy-t is. Legközelebb november 12-én láthatjuk a Netflix Red Notice című filmjében Dwayne Johnson és Gal Gadot társaságában. Már leforgott a Free Guy rendezője, Shawn Levy következő filmje, amiben Reynolds egy olyan férfit alakít, akinek vissza kell utaznia az időben, hogy segítsen 13 éves önmagán.

A színész jelenleg forgatja a Spirited musicalt. Az Apple filmjét Sean Anders és John Morris rendezik, premierdátumot egyelőre nem osztottak meg.

Hogy a színész-producer szabadsága hogyan hat majd ki későbbi filmjeire, azt egyelőre nem tudjuk. Előkészítési szakaszban van az Everyday Parenting Tips című vígjátéka, de James Bobin Clue című filmjét is bejelentették, ami a híres Hasbro társasjáték alapján készül. A színész nyáron pedig örömmel osztotta meg követőivel, hogy a Disney benne lenne egy Free Guy folytatásban is. A rajongókat persze elsősorban nem ezek érdeklik. A Deadpool harmadik részét is bejelentették – természetesen – Reynoldsal a főszerepben. Kérdés, hogy a sztár szabadsága a filmkészítésben mennyire késlelteti a projektet.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com