Hírek

Ryan Reynolds tudományosan Michael Bay-ről: Six Underground – Hatan az alvilágból

December 13-án érkezik Netflixre Michael Bay legújabb agymenése, akarom mondani filmje, a Six Underground, amit most Ryan Reynolds a tudomány eszközeivel promotál.

Már októbertől ostromolja a szemeinket Michael Bay (Transformes(ek), 13 óra: Bengázi titkos katonái) új filmjének teljes értékű előzetese. A Six Underground – Hatan az alvilágból 6 lenyomozhatatlan ügynökről szól, akiket a világ halottnak hisz. A koporsó „szabadságát” (vö. Élve eltemetve) élvezve nagyszabású bűnözőkre vadásznak a világ minden részén.

De most nem a bő egy hét múlva debütáló film a legérdekesebb dolog. Egy rövidfilmként is felfogható ízelítőben magyarázza el a film főszereplője, Ryan Reynolds, hogy

„a Six Underground – Hatan az alvilágból a leginkább Michael Bay film Michael Bay történelmében.”

Reynolds most is olyan szórakoztató, mint Deadpoolként volt, vagy mint amilyen remélhetőleg lesz a rövidesen érkező filmben. Reynolds elmagyarázza, hogy eddig a tudománynak nem volt meg a kellő technológiája, hogy meghatározza a Michael Bay spektrumot. Ellenben most egy tesztvetítés során kiderült, hogy a Six Underground – Hatan az alvilágból elérte a maximumot. A nézők „Michael Bay szenzorait” kiakasztja a sok robbanás, autós üldözés, lassított helikopteres felvételek, ütközés és még több robbanás. A kísérlet miatt tudományosan állítható, hogy a Six Underground – Hatan az alvilágból a Bay kánon királya lesz.

Ryan Reynolds mellett Dave Franco (Idegpálya), Adria Arjona (Tűzgyűrű: Lázadás), Ben Hardy (Bohém rapszódia) és Melanie Laurent (Becstelen brigantyk) is szerepelnek a filmben.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com