Hírek

Sacha Baron Cohen is játszik az Alice Csodaországban folytatásában

alice_csodaorszagbanSacha Baron Cohennek is szerepet kínáltak Tim Burton 2010-ben készült Alice Csodaországban (a képen) című kasszasikerének folytatásában – közölték kedden hollywoodi filmes hírportálok.

A Deadline.com szerint a színész már tárgyal is a Disney stúdióval a szerződéséről. A James Bobin rendezőre bízott folytatásban Cohen Mia Wasikowska és Johnny Depp oldalán jelenhet meg a filmvásznon. Az Alice Tükörországban (Through The Looking Glass) című produkció premierjét 2016. május 27-re tűzték ki Észak-Amerikában.

Cohen és Depp már játszott együtt 2007-ben a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélya című filmben. A filmsztár legutóbb A nyomorultak című musicalben vállalt szerepet, két éve A diktátor című szatírában, korábban A leleményes Hugóban láthatták a nézők.

Tavaly novemberben bizarr díjkiosztós szerepléseinek listáját tovább gazdagította a BAFTA Los Angeles-i gáláján, amikor életműdíját megköszönve „véletlenül” lelökött egy tolószékes idős hölgyet a színpadról, a megrendezett jelenettel előbb sokkolva, majd megnevettetve a sztárokból álló közönséget.

Tim Burton háromdimenziós Alice Csodaországban című filmje több mint egymilliárd dolláros globális bevétellel zárta forgalmazását.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com