Hírek

Sam Neill és Annette Bening tökéletes házassága titkokra épül – Apples Never Fall előzetes

Még idén láthatjuk az Apples Never Fall című limitált sorozatot a SkyShowtime-on, amely egy teniszedző házaspár és családja titkait lebegteti meg.

A drámasorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty, akinek egyebek mellett a Hatalmas kis hazugságok könyveredetijét is köszönhetjük. Az alkotók között találjuk Melanie Marnich írót, sorozatfelelőst és vezető producert (The OA, The Affair) és David Heyman vezető producert (Wonka, Barbie). A főbb szerepekben Annette Bening és Sam Neill mellett is ismert neveket találunk: felbukkan a sorozatban Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner és Essie Randles – írja a SkyShowtime sajtóközleménye.

Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Már alig várják, hogy négy felnőtt gyermekükkel (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) tölthessék az időt, ám minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat Joy és Stan ajtaján, meghozva életükbe az izgalmat, amit annyira hiányoltak.

Ám Joy egyszer csak eltűnik, és a gyerekek kénytelenek a mélyére ásni szüleik tökéletesnek tűnő házasságának, ami felszínre hozza a család sötét titkait.

Liane Moriarty azt nyilatkozta, „A sorozat a család életén keresztül enged bepillantást a szerelem, a hosszú házasság, valamint a családon belüli és azon túli önmeghatározás nehézségeibe. Izgalmas volt írni azokról az igazán felnőtt témákról, amelyekkel Delaney-ék küzdenek, például arról, hogy a szülők néha milyen súlyos áldozatokat hoznak a házasság és a család egyben tartása érdekében. Fokozatosan lehántjuk a rózsaszín cukormázat a dolgozó anya és feleség idealizált világáról, miközben Joy sorsát feltárva a rejtély mélyére hatolunk.”

David Heyman szerint pedig „Liane karakterei sokszínűek, összetettek, és az általa elmesélt történet arról szól, hogy azok, akik a legkedvesebbek számunkra, hogyan tudják mégis a legnagyobb fájdalmat okozni nekünk. Számomra ez mind garancia arra, hogy lebilincselő sorozatot láthatunk.”

A hét epizódos sorozat március 14-én debütál a Peacockon, a magyar premier dátumát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!