Hírek

A Tortúra és a Számkivetett keveréke: Sam Raimi újra horrort rendez

Utoljára 2013-ban rendezett filmet a horrorjairól és Pókember-trilógiájáról ismert Sam Raimi. Ez hamarosan megváltozik.

Újra a Columbia Picturesnél forgat Sam Raimi a 2007-es Pókember 3. után. Az 59 éves rendező, aki olyan kultfilmekkel terelgette a horrorzsánert, mint a Gonosz halott vagy a Pokolba taszítva, újra visszatér ehhez a műfajhoz. A jó ideje inkább producerként ténykedő Raimi elhozta nekünk azóta a Vaksötétet, a Prédát, a Poltergeist– és Gonosz halott-feldolgozásokat, de önmagát mellőzte a direktori székből.

Így a 2013-as Óz, a hatalmas című Disney-film után rendezhet ismét.

Itt jön a fekete leves! Mark Swift és Damian Shannon forgatókönyvírók ötletét viszi majd vászonra. Az úriemberek eddigi munkái közt a Freddy vs. Jason, a Péntek 13-remake és a Baywatch állnak. Bár nyilván ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének képesek rácáfolni korábbi „érdemeikre”, hiszen elmondásuk alapján a Tortúra és a Számkivetett keresztezése lenne a történetük. Egy lakatlan szigeten egy fanatikus rajongó társaságában? Akár még működhet is.

Sam Raimi

A Columbia villámgyorsan le is csapott az ötletre, hogy ezt mindenképpen náluk filmesítsék meg. Premierdátummal és egyéb részletekkel azonban nem szolgáltak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com