Hírek

Sam Rockwell kapta George W. Bush szerepét

Rockwell Christian Bale oldalán tűnik majd fel a korábbi amerikai alelnökről, Dick Cheney-ről készülő filmben, a Cheney-ben.

Adam McKay (A nagy dobás, Pancser police) filmje újabb ígéretes névvel lett gazdagabb. Sam Rockwellt sokan a legalulértékeltebb színészek közt tartják számon, akik sosem kapják meg az őket megillető rivaldafényt. Rockwell legelismertebb alakítása Duncan Jones Hold című filmjében volt, ahol

rengeteg arcát mutatta meg.

Sam Rockwell

George W. Bushra bár arca nem hasonlít, semmi kétségem nincs affelől, hogy megfelelő választás a szerepre. Rockwell képes a drámát és a komikumot természetesen vegyíteni és feltehetően a rendező, McKay szándéka is ez filmjével. Ráadásul Christian Bale sem az első ember, aki az idős, kopasz Cheney szerepére választanánk, mégse merülnek fel kétségek vele kapcsolatban.

A Dick Cheney alelnöki éveit bemutató moziban Christian Bale, Amy Adams és Steve Carell lesznek még Sam Rockwell partnerei. A forgatás ősszel veszi kezdetét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com