Hírek

Sam Rockwell kapta George W. Bush szerepét

Rockwell Christian Bale oldalán tűnik majd fel a korábbi amerikai alelnökről, Dick Cheney-ről készülő filmben, a Cheney-ben.

Adam McKay (A nagy dobás, Pancser police) filmje újabb ígéretes névvel lett gazdagabb. Sam Rockwellt sokan a legalulértékeltebb színészek közt tartják számon, akik sosem kapják meg az őket megillető rivaldafényt. Rockwell legelismertebb alakítása Duncan Jones Hold című filmjében volt, ahol

rengeteg arcát mutatta meg.

Sam Rockwell

George W. Bushra bár arca nem hasonlít, semmi kétségem nincs affelől, hogy megfelelő választás a szerepre. Rockwell képes a drámát és a komikumot természetesen vegyíteni és feltehetően a rendező, McKay szándéka is ez filmjével. Ráadásul Christian Bale sem az első ember, aki az idős, kopasz Cheney szerepére választanánk, mégse merülnek fel kétségek vele kapcsolatban.

A Dick Cheney alelnöki éveit bemutató moziban Christian Bale, Amy Adams és Steve Carell lesznek még Sam Rockwell partnerei. A forgatás ősszel veszi kezdetét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..