Hírek

Sam Rockwell kapta George W. Bush szerepét

Rockwell Christian Bale oldalán tűnik majd fel a korábbi amerikai alelnökről, Dick Cheney-ről készülő filmben, a Cheney-ben.

Adam McKay (A nagy dobás, Pancser police) filmje újabb ígéretes névvel lett gazdagabb. Sam Rockwellt sokan a legalulértékeltebb színészek közt tartják számon, akik sosem kapják meg az őket megillető rivaldafényt. Rockwell legelismertebb alakítása Duncan Jones Hold című filmjében volt, ahol

rengeteg arcát mutatta meg.

Sam Rockwell

George W. Bushra bár arca nem hasonlít, semmi kétségem nincs affelől, hogy megfelelő választás a szerepre. Rockwell képes a drámát és a komikumot természetesen vegyíteni és feltehetően a rendező, McKay szándéka is ez filmjével. Ráadásul Christian Bale sem az első ember, aki az idős, kopasz Cheney szerepére választanánk, mégse merülnek fel kétségek vele kapcsolatban.

A Dick Cheney alelnöki éveit bemutató moziban Christian Bale, Amy Adams és Steve Carell lesznek még Sam Rockwell partnerei. A forgatás ősszel veszi kezdetét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya