Hírek

Sam Worthington kifordul magából? – The Titan előzetes

Az Annihilation után a Netflix újabb ígéretes sci-fivel készül ezúttal Lennart Ruff rendezésében. A The Titan az emberiség túlélését biztosító úttörő kísérlet története, melyben a legújabb trailer tanúsága szerint Sam Worthington nem marad önmaga.

A közeljövőben játszódó  filmben, melyben Worthington társai Taylor Schilling, Tom Wilkinson és Nathalie Emmanuel lesznek, egy katonacsalád vesz részt egy genetikai kísérletben. A kísérlet lehet az emberiség túlélésének záloga. A látványos thriller eredeti története a Grace: Monaco csillagát is jegyző Arash Ameltől származik, a forgatókönyvet Max Hurwitz írta.

A rendezői székben ülő Lennart Ruff neve talán nem cseng ismerősen, eddig mindösszesen egy rövidfilmet, a szintén a sci-fi zsánerébe tartozó Nocebót jegyzi, ami azonban több díjat is begyűjtött.

A The Titan március 30-án startol a kisképernyős óriásnál.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya