Hírek

Samuel L. Jackson versben üzeni: k**vára maradj otthon!

A bolygó arra kényszerítette az emberiséget, hogy megnyomja a távirányítón a „pause” gombot, ez pedig új szabályokat hív életre a jelenlegi vészhelyzetre vonatkozóan. Ha ez nem világos egyeseknek, Samuel L. „kib@szott” Jackson kiokosítja őket.

Örök mantra a média szereplőinek a „The show must go on”, vagyis a műsornak mennie kell, hiába a COVID-19, vagy az otthoni karantén. Így tesz rengeteg színész is, akik vérciki módon éneklik John Lennon Imagine című klasszikusát, melynek szövege egyáltalán nem összeegyeztethető az aktuális helyzettel. De ugyanúgy képtelenek behúzni a kéziféket az esti tévéműsorok házigazdái, akik szintén hazaköltöztették műsoraikat. Nincs stúdió, otthoni szerény körülmények közt veszik a show-t, így nemcsak az alánevető és tapsoló közönségtől kellett búcsút venniük, de a fejlett technikától is.

Így lehet az, hogy kezdő YouTuberek szintjén botladozták végig az elmúlt napokat. Trevor Noah, Samantha Bee, Stephen Colbert, Jimmy Fallon és jelen esetben

Jimmy Kimmel is végig otthonról tolja a showt, ami amúgy keveseket érdekelne, ha nem akadna néha egy olyan virális tartalomként szolgáló fellépés, mint most Samuel L. Jacksoné.

Jimmy Kimmel a rá jellemző, humortalan, alákérdezős és bennfentes kedélyességgel közelít az ismert színészhez, akit saját kis mozitermében értek utol. A kezdeti traccsparti után azonban kiderül, Jackson produkcióval készült, és nem is akármilyennel. A sztár Adam Mansbach megosztó gyerekkönyvét, a Go the F*ck to Sleepet már egyszer felolvasta, most érkezett a várva várt folytatás, a Stay the F*ck at Home!

A performansz magáért beszél: Jackson társadalmi célú hirdetése persze nem mérhető Győrfi Pál aggodalmas felszólításaihoz, inkább egy nyaklevessel való fenyegetéssel ér fel a közösségi távolságtartásra buzdító szöveg. (Nyugi, Kimmel sótlan közjátékait azért átléptük, így videó egyből a hangzatos versikével kezdődik!)

Fogadjuk hát meg a mester szavait! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, mossunk kezet, és maradjunk otthon a seggünkön!

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..