Hírek

Sandra Bullock már ki se meri nyitni a szemét – Bird Box előzetes

Sandra Bullock a Netflix új misztikus thrillerjében, a Bird Boxban (Madarak a dobozban) próbálja megmenteni a gyermekeit. Megérkezett az első trailer!

Susanne Bier rendező legújabb filmje, a Bird Box igazi csemege a színészek terén, Sandra Bullock főszereplése mellett Tom Hollander, Trevante Rhodes, Lil Rel Howery, Parminder Nagra, Sarah Paulson és John Malkovich is csatlakozott a gárdához. De elég izgalmakkal fog szolgálni a film, vagy csak nagy neveket nyertek meg?

A film története szerint egy rejtélyes erő megtizedeli a világ népességét, és csak annyit lehet róla tudni, hogy ha meglátod, akkor eldobod magadtól az életed. Malorie-nak (Sandra Bullock) meg kell küzdenie az ismeretlen ellenséggel, hogy reményt adhasson gyermekeinek. Nekivágnak egy veszélyes folyónak, hogy biztonságos helyet találhassanak, de a kétnapos utazást nehezebb túlélni, mint gondolták.

A film premierje december 21-én lesz.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés