Hírek

Sandra Bullock nagyokat nyög, és Clooney-val forgolódik (videó)

George Clooney és Sandra Bullock a Gravitáció című filmben

Újabb, ezután már harmadik részletet jelentettek meg az Alfonso Cuarón rendezte Gravitáció marketingesei. Az űrben szabadonálló  elkallódott űrhajósok története továbbra is nagyon látványos.

Témáját tekintve alapvető félelmünkre tapint rá: Sandra Bullock és George Clooney kiesve az űrhajóból próbál visszakapaszkodni. A pár hete bemutatott első jelenet a baj kezdetét  mutatta meg, a másodikban Sandra Bullock forgolódott a levegőben,  és vette észre, hogy itt bizony  gond lesz. Mind közül pedig ezz, a harmadik a leglátványosabb, már azt fontolgatjuk, visszatér hitünk a 3D-be.

Az ember gyermeke rendezőjének legújabb filmje az idei velencei filmfesztiválon mutatkozik be a legszerencsésebbeknek, de ősszel nálunk is mozikba kerül.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com