Hírek

Saoirse Ronan is csatlakozik Wes Anderson új filmjéhez

Timothée Chalamet és Saoirse Ronan a Lady Birdben

Újabb visszatérő Wes Anderson világába: Saoirse Ronan A Grand Budapest Hotel után ismét a kultikus rendezővel dolgozik annak készülő filmjén, a The French Dispatch-en.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, forog a The French Dispatch, amihez korábban már olyan sztárok csatlakoztak, mint az Andersonnál már kötelezőnek számító Bill Murray, Tilda Swinton és Frances McDormand, illetve az újoncként érkező Timothée Chalamet, Benicio Del Toro, Léa Seydoux és Jeffrey Wright. A sokáig musicalnek hitt film a 20. századi Párizsban játszódik, és állítólag egy az újságíráshoz írt szerelmes levél. Anderson, aki természetesen a film forgatókönyvéért is felel, három történetszálon futtatja az egy amerikai lap külföldi tudósítóiról szóló filmjét. 

Saoirse Ronan egyébként nem először játszik együtt Timothée Chalamet-vel: először Greta Gerwig Lady Birdjében
találkoztak, majd ismét együtt forgattak a rendezőnő Kisasszonyok adaptációjában.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com