Hírek

Sára Sándor fotóiból nyílt kiállítás

Az absztrakt fotókat 1959-ben készítette az idén 85 éves Sára Sándor.

Sára Sándor Kossuth-díjas filmrendező, a nemzet művésze fotóiból nyílt kiállítás hétfő este a Pesti Vigadóban. A kiállítás apropóját az adja, hogy Sára Sándor november 28-án ünnepli 85. születésnapját.

A tárlat megnyitója előtt a rendező elmondta: a kiállításon az 1959-ben készült absztrakt fotóiból látható válogatás. Sára Sándor azt mondta, a rendezvény számára leginkább találkozás azon kevesekkel, „akik még vannak” a korosztályából.

Az ünnepségen levetítették az 1968-ban forgatott Feldobott kő című első nagyjátékfilmjének digitálisan felújított változatát. November 28-án pedig 1978-as történelmi filmdrámáját, a 80 huszárt is láthatja a közönség a Pesti Vigadóban.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..