Hírek

Itt a Sárkányok háza 2. évadának drámai előzetese

Az HBO közzétett egy vibráló előzetest a Sárkányok háza 2. évadához, amely bizony még több drámát és igen látványos sárkánycsatákat ígér.

Az HBO látványos és drámai új előzetest mutatott be a Sárkányok háza 2. évadához. A nagy népszerűségnek örvendő fantasy sorozat, a Trónok harca előzménysorozata, George R. R. Martin Tűz és vér regényeinek világában játszódik. És mivel rekordnézettséget hozott a Sárkányok háza debütálása, nem volt kérdés, hogy érkezik a folytatás.

Még 2022. nyarán felröppent a hír, hogy a HBO berendelte a 2. évadot.

A folytatás még több drámát, intrikát és látványos sárkánycsatákat ígér. Az előzetes csupa nagyjelenetekből álló montázsa ígéretes, de leginkább látványos. Westeros vad tájait és az égen szárnyaló fenséges sárkányok látványát biztosan kiélvezhetik majd a nézők. Persze a hangulatot fokozó filmzene sem marad el, és a fő karakterek között feszülő dráma is felvillan. De a személyes drámát a politikai feszültség múlja felül, hiszen a hatalmi harcok a királyság szétszakadásával fenyegetnek. A Targaryen Ház tétje soha nem volt nagyobb, a háború megállíthatatlanul közeleg.

A 2. évadra csak a nyár elejéig kell várni, a Sárkányok háza 2024. június 19-én tér vissza az HBO-ra.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com