Hírek

Itt a Trónok harca hangulatú Sárkányok háza legújabb előzetese

sárkányok háza

A Sárkányok háza, vagyis A Trónok harca előzménysorozata augusztus 21-én tíz résszel érkezik az HBO Max streamingjére. Addig is itt az előzetes!

Még tavaly októberben kaphattunk egy rövid ízelítőt az érkező Sárkányok háza sorozatból, idén márciusban pedig karakter-fotókkal örvendeztetett meg minket a HBO. Ezúttal azonban végre egy hosszabb előzetes is előkerült! A Matt Smith, Rhys Ifans és Olivia Cooke főszereplésével érkező sorozat előzetese pont olyan, mint amire számítottunk: sejtelmes, véres és sötét. Abból, amit eddig láttunk, méltó utódja lehet A Trónok harca sorozatnak. A kérdés persze az, hogy annak forradalmi első feléhez mérhető majd, vagy az egészen sajnálatos záráshoz. Hiszen ugyan az előzetesből ráérezhetünk a sorozat hangulatára, de az nem derül ki, hogy amitől az eredeti sorozat igazán felbolygatta a sorozatok trendjét, abból mennyit sikerül továbbvinni az előzménysorozatban.

George R. R. Martin Tűz & Vér című könyve ugyan befejezett mű, de talán inkább csak alapanyag, nem olyan regényesen megművelt, mint A tűz és a jég dala, sokkal inkább olyan, mint egy hosszú történelemóra. Emiatt nagy kérdés, hogy mit kezd ezzel az információköteggel az adaptáció.

Az azonban biztos, ahogy a könyvcím is sejteti, tűz és vér bőven lesz. A sárkányok és a hatalomra vágyó emberek közös történelme ezt egészen biztosan produkálja. S ahogy az előzetesből is látszik, a sorozat igen sötét tónusúra hangolt.

Tehát azoknak, akiket már a felcsendülő Trónok harca-dallamok is lázba hoznak, érdemes várni a nyár végét, ugyanis augusztus 21-én újra alámerülhetünk a Targaryen-ház véres történetében.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com