Hírek

Sárkányok háza: Exkluzív kézműves söröket készített a Mad Scientist az új évad megünneplésére

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyar kézműves sörfőzde, a Mad Scientist összefogásában az HBO Sárkányok háza című sorozata által inspirált sörök készülnek a nemrég elindított MAX ünneplésére.

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyarországi prémium sörfőzde, a Mad Scientist hosszú távú licencszerződést kötött, hogy a Warner Bros. Discovery hamarosan érkező sorozatainak és filmjeinek bemutatóját támogassák. Ennek az együttműködésnek a nyitányaként, illetve a MAX közelmúltbeli magyarországi elindulásának ünnepléseként, épp időben az HBO Sárkányok háza című sorozatának második évadának érkezése előtt a Mad Scientist két kézműves sört alkotott meg, amelyek a sorozat fő mondanivalóját hirdetik: Mindenkinek választania kell. A megállapodást az Elc Brands, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products helyi ügynöksége támogatja – írja a csatorna sajtóközleménye.

A Green Council (Zöld Tanács) elnevezésű sört azok ihlették, akik II. Aegont támogatják jogos örökösként.

Ez a friss, 6,3%-os, zöldes-ködös kinézetű New England pale ale tökéletes választás az elsőszülött fiú rajongói számára. A Black Council (Fekete Tanács) sört Rhaenyra Targaryen és azok ihlették, akik a Vastrónért való küzdelemben az ő követelése mellett szállnak síkra. Ez a tüzes és vad sör egy 7%-os stout fahéjjal és chilivel. Azoknak, akik szeretik a sárkányleheletre emlékeztető fűszeres ízt, ez lesz a kedvenc sörük” – írja a közlemény.

Ahogy a Mad Scientist alapítója és vezérigazgatója, Szilágyi Tamás elmondta: „Mindig is nagyon vártuk az együttműködés lehetőségét egy olyan nagy céggel, mint a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, és nem csupán maga a lehetőség miatt, hanem azért is, hogy bebizonyítsuk, hogy ez még a hozzánk hasonlóan kis cégek számára is lehetséges.

Francois Simonetta, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Productstól hozzátette: „Nagy izgalommal tekintünk a Mad Scientisttel kötött megállapodás elé, amelynek során a WBD erejét e partneri együttműködés támogatására és gondozására fordíthatjuk. Az HBO Sárkányok háza című sorozata csupán az első lépését jelenti a hosszú távú megállapodásunknak, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a rajongóknak, mi mindent álmodik még meg a Mad Scientist.”

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com