Hírek

A legrégebb óta futó amerikai szkeccsműsor is otthonról tolja

A Saturday Night Live április 11-i adása szigorúan az otthoni karantén keretei közt készült.

Live from New York, it’s Saturday Night!” – szólt a műsor szlogenje, és bár a szombat esti adást tartják, ezúttal azonban nem élőben rögzítik az új epizódot. A show hetek óta nem látható az NBC-n a rendkívüli vészhelyzet miatt, de április 11-én, szombaton visszatér egy különleges kiadással. A tradicionális műsorkészítés persze képtelenség ebben az időben, így a stúdiótól, valamint az alánevető közönségtől is búcsút kell venni. Marad a webkamera.

A Saturday Night Live-ra jellemző, hogy minden műsoruk egy meghívott vendég körül forog, aki az összes jelenetben szerepet kap. Így a sorozat története során a legnagyobb sztárok játszhattak szkeccseket az állandó szereplőkkel, akik persze az évtizedek során cserélődtek. Többek közt az SNL köpönyegéből bújt ki Bill Murray, Dan Aykroyd, Adam Sandler, Jimmy Fallon, Kristen Wiig, Will Ferrell, Bill Hader és még sokan mások.

Az április 11-i adás most elhagyja a sztárvendéget, és valószínűleg a zenés különszámtól is el kell köszönnünk.

Helyette maradnak a szokásos rovatok, mint pl. az aktuális híreket kifigurázó Weekend Update, és pletykák szerint akár Tom Hanks is feltűnhet egy meglepetésszerepben.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com