Hírek

Scarlett Johansson a TV-ben

scarlett-johansson1 A Bosszúállók és a Lucy sztárja, Scarlett Johansson egy Edith Wharton-regény televíziós adaptációjában vállalt szerepet.

A nyolc epizódos sorozat a Pulitzer-díjas írónő 1913-ban megjelent The Custom of the Country című regényéből készül a Sony Pictures TV számára.

A forgatókönyvet Christopher Hampton (Veszedelmes viszonyok) írja. A történet főhőse egy középnyugati lány, Undine Spragg (Johansson), aki megpróbál bekerülni a New York-i polgári elitbe.

Wharton (1862-1937) Pulitzer-díjas Az ártatlanság kora című regényéből 1993-ban készült film Michelle Pfeiffer (Vérmesék, Temetetlen múlt) főszereplésével. Az írónő további két regényét láthatták a nézők a mozivásznon: 2000-ben Az öröm házát Gillian Andersonnal, és 2000-ben a Zátonyok között című filmet Stella Warddal (Doktor House, CSI:New York, Holtodiglan) és Timothy Daltonnal (Halálos rémületben, Törvényen kívül).

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés